Siin on üks retsept, mille põhjal valmib üsna kiiresti maitsev ja mõnusalt omapärane tomatisupp. See toidupala pakub head vaheldust nii igavaks muutunud lõunatele kui ka Eesti harilikele õhtusöökidele, s.t sobib väga hästi igaks söögikorraks.
Vaja läheb:
400 g purustatud tomateid (1 purk)
4 keskmist tomatit
3 selleri vart
2 keskmist sibulat
2 küüslauguküünt
1 tl kuivatatud basiilikut1 tl küüslaugupipart
1 tl paprikapulbrit
1 tl jahvatatud ingverit
õli praadimiseks
mozzarella-kirsid serveerimiseks
Valmistamine:
Serveerimisel aseta eelkõige mozzarella-kirsid taldriku põhja. Seejärel tõsta taldrikusse mõned kulbitäied suppi (peida n-ö kirsid ära) ja kaunista roheliste oliivide viiludega.
Mozzarella lisab supile tekstuuri ja mõjub mõnevõrra üllatusliku komponendina.
Mõnusat kokkamist ja head isu! :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar