
Siin on üks neid toidupalasid, mis sulavad suus ja teevad kõhule kohe väga pika pai. Retsept pärineb Rootsi külalislahkelt perenaiselt. Olen seda vaid oma maitse järgi veidi kohandanud.
Vaja läheb (5-6 portsjonit):
1,5 l vett
5 keskmist kartulit
2 pisemat suvikõrvitsat
300 ml toorjuustu ürtidega
2 puljongikuubikut
mõned paksemad peekoniviilud
veidi riivitud juustu
Valmistamine:
Keeda suvikõrvitsad ja kartulid vees pehmeks, lisades keetmise ajal puljongikuubikuid ja toorjuustu. Protsessi kiirendamiseks soovitan lõigata kartulid ja suvikõrvitsad väikesteks kuubikuteks.
Lõika peekon kuubikuteks ja prae pannil jumekaks. Seejärel püreesta supp ära ja serveeri praetud peekoni ja riivjuustuga.
Lõika peekon kuubikuteks ja prae pannil jumekaks. Seejärel püreesta supp ära ja serveeri praetud peekoni ja riivjuustuga.
Kerget neljapäeva ja head isu! :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar